4.jpg
 

Få frem det beste av boligen

Gjennom et ekte og naturlig uttrykk skaper jeg bilder kjøpere kan leve seg inn i når de vurderer om de skal dra på visning eller legge inn sitt siste bud.

Når du bestiller boligfoto hos meg skal du alltid vite at du får presentert boligen på best mulig måte. Jeg begrenser meg hverken oppad eller nedad i antall bilder, og fotograferer og velger ut det som skal til for å vise boligen fra sin beste side.

 

 

Boligpakker

Boligpakkene inneholder fotografering av fasade, rom og interiør, utsikt, balkonger og terrasser samt plantegning av alle etasjer.

1.jpg

Bolig under 119 kvm — kr 5.900

2.jpg

Bolig mellom 120 og 199 kvm — kr 7.900

3.jpg

Bolig over 200 kvm — kr 9.900

 

Tilvalg

De ulike tilvalgene gir en mulighet til å løfte presentasjonen av boligen og gjør at den skiller seg ut fra mengden. 

Løfallstrand-9.jpg

Områdefoto

Velger du områdefoto så undersøker jeg nærområdet og plukker ut og fotograferer de beste fordelene ved å bo i akkurat det området. Kanskje er det en fin tursti, en badeplass eller et bakeri like i nærheten? Områdebilder kan være prikken over i’en for potensielle kjøpere.

Områdefoto — kr 2.500

5.jpg

Kveldsfoto

Kveldsfoto viser boligen på døgnets fineste tid og setter ofte følelsene i sving hos kjøper. Her kan det være fokus på fasade, balkong, terrasse, uteområde eller utsikt, alt etter hvilke kvaliteter boligen innehar.

Kveldsfoto — kr 5.900

6.jpg

Dronefoto

Dronefoto gir et unikt perspektiv og plasserer boligen i forhold til landskap og nærområde. 

Dronefoto tatt sammen med bolig eller tomt — kr 1.900
Ekstra utkjøring med dronefoto — kr 3.900

 

Kreativ foto

Har du en unik bolig, eller ønsker å få en helt ordinær bolig til å skille seg ut på markedet så tilbyr jeg kreativ foto der vi ser på hvilke kvaliteter og hvilken historie boligen har og lager et unikt konsept for å tiltrekke ekstra klikk og oppmerksomhet rundt boligen.

Kreativ foto — fra kr 12.000 (ta kontakt)

Noen kreative prosjektene jeg har levert:

 

Boligvideo

Jeg tilbyr skreddersydde boligvideoer som fokuserer på hovedtrekk ved boligen som er verdt å trekke frem. Det må ikke være en villa for at man skal dra nytte av boligvideo. Prosjektet Strandgaten 214 var et oppussingsobjekt som ble solgt for 400.000 kr over prisantydning. Her fokuserte vi på at området var populært for studenter og unge voksne og gjorde boligen mer attraktiv for firma som vil pusse opp.

Boligvideo — fra kr. 12.000 (ta kontakt)

 

Tomt

Tomt (uten drone- og områdefoto) — kr 2.900
Anbefaler å velge tilvalgene dronefoto og områdefoto slik at kjøper/utbygger får best mulig inntrykk av beliggenhet og muligheter.

7.jpg

Tomt i Rosendal.

8.jpg

Dronefoto med utsnitt av tomtegrense.

9.jpg

Områdefoto av Baroniet i Rosendal.

 

Ekstra

Ekstra utkjøring (opptil 10 bilder) — kr 2.900
Ekstra utkjøring med dronebilder — kr 3.900
Ekstra retusjering — kr 300 ekstra per påbegynte kvarter

 

Kjøretillegg

Alle oppdrag over 20 km tur/retur fra Stemmeveien 12 faktureres med et kjøretillegg. Eventuelle utgifter for bom og ferge kommer i tillegg.

20-40km — kr 400
40-80km — kr 700
80-120km — kr 1.200
120-160km — kr 1.600
160-200km — kr 2.000
200-240km — kr 2.400
240-280km — kr 2.800
280-320km — kr 3.200
320-360km — kr 3.600

 
 

 

Betingelser

Priser
Prisene oppgitt inkluderer mva.

Kvadratmeter
I boligpakkene er det boligens primærrom som er tellende for hvor stor boligen er.

Leveringstid
Bildene blir levert direkte til megler to virkedager etter fotografering, innen kl 14:00. Fotografering gjort mandag leveres onsdag klokken 14. Fotografering gjort torsdag leveres mandag klokken 14.

Plantegninger
Tegningene er kun ment som veiledende illustrasjoner og er ikke tenkt som en korrekt gjengivelse av boligen slik den er møblert i dag. Vesentlige feil på plantegningen rettes kostnadsfritt, dog ikke små avvik som f.eks. feil type rekkverk, dører som svinger feil vei, vinduer som er for brede/smale. Feil plassering av møbler er ikke en feil og kan korrigeres ved et tillegg av kr 375,-/etg. Alle reklamasjoner må fremsettes skriftlig til kristian@kristianpletten.com uten ugrunnet opphold, slik at jeg har mulighet til å rette opp evt. feil og ikke senere enn 10 dager etter leveringsdato. Alle plantegninger leveres i 2D.

Avbestilling
Dersom kunden ønsker å forandre avtalt tidspunkt for fotografering skal dette skje innen kl. 16.00 dagen før fotografering. Ved avbestilling etter denne fristen tilkommer et gebyr på kr 900. Dersom kunden ikke er tilstede til avtalt tid tilkommer et gebyr på kr 900. Evt. kjørekostnader vil komme i tillegg.

Vær- og solgaranti
Med 231 nedbørsdager i året her i Bergen kan jeg dessverre ikke tilby solgaranti. Ettersom jeg kun bruker naturlig lys så er dette lyset ofte mykere og mer estetisk pent på en overskyet dag enn i solskinn. Jeg foretrekker dermed å fotografere i overskyet vær, men har full forståelse dersom du eller selger ønsker solskinn på utebildene. En mulighet er å booke inn en ekstra utkjøring der jeg velger en dag med fint vær og tar alle utsikts og utebilder på nytt (da får dere det beste resultatet). En annen mulighet er å flytte fotograferingen. Dette må skje innen kl. 16.00 dagen før fotografering. Ved avbestilling etter denne fristen tilkommer et gebyr på kr 900.

Arbeidstid
Fotooppdrag utføres på hverdager 08.00 – 17.00. For oppdrag utenfor normal arbeidstid tilkommer et gebyr på kr. 600. For oppdrag bestilt lørdag og søndag kommer et ekstratillegg på kr 1.200.

Redigering av bilder
Alle bildene jeg leverer skal være både ekte og troverdige. Jeg gjør dermed ingen bygningstekniske endringer under bilderedigeringen som for eksempel sprekk i fliser, hull i vegger, manglende lister osv. Jeg legger heller ikke på falsk blå himmel eller flammer i ildsteder da dette hverken ser pent ut eller skaper en troverdig opplevelse for kjøper. Ønsker boligeier retusjering av bygningsteknisk art er det en forutsetning at dette blir reparert / ordnet før visning slik at det samsvarer med bildene. All ekstra redigering som dette blir fakturert kr 300 per påbegynte 15. minutter.

Henting av nøkler
For oppdrag som innebærer henting av nøkkel hos megler eller selger på annen adresse enn oppdragsadressen tilkommer en ekstra avgift på kr 300. Megler/selger skal spesifisere i bestilling hvor og når nøkkel kan hentes/leveres.

Bruksrett
Pletten Holding AS eier rettighetene til alle bildene som blir tatt. Jeg forbeholder meg retten til å kunne bruke bildene til egen markedsføring uten samtykke fra kunden. Du kjøper rettighetene til å benytte bildene til boligsalgsformålet. Bilder levert kan ikke brukes i annonsering av andre boliger eller tomter uten samtykke. Bilder tatt av Kristian Pletten skal ikke vises sammen med bilder fra andre fotografer i samme annonse uten Kristian Plettens samtykke. All annen bruk (f.eks. markedsføring av meglerfirma, utleieformål osv) må avtales i forkant. Ved markedsføring av – eller henvisning til – eiendommen / prosjektet i medier (aviser, magasiner, internettsider, sosiale medier) skal Kristian Pletten være notert som opphavsrettshaver.

Fakturering
Faktura blir sendt så snart bilder er sendt til megler. Betalingsfrist er 7 dager fra fakturadato. Ønskes det faktura per post tilkommer det et faktureringsgebyr på kr 55.

Bildene blir liggende tilgjengelig i 3 måneder
Jeg anbefaler at du selv laster ned og tar vare på bildene. Hvis jeg må eksportere og laste opp bildene på nytt fakturerer jeg kr 1.000 for denne jobben.

Force majeure
Uforutsette og upåregnelige forhindringer som gjør at leveransen ikke kan gjennomføres gir Pletten Holding AS rett til helt eller delvis å annullere en avtale eller forlenge leveringstiden i forhold til forhindringens karakter og varighet. I tilfelle av force majeure skal Pletten Holding AS hurtigst mulig gi kunden beskjed herunder. Force majeure omfatter, men er ikke begrenset til, arbeidskonflikter, driftsstans, stans i trafikken (bil, tog, fly, buss, båt), endret lovgivning, forstyrrelser i elforsyning, forstyrrelser eller nedetid internettforbindelser, nedetid på server, bestemmelser utstedt av myndigheter, naturforhold, krig, opprør, uroligheter, plutselig endrede arbeidsmarkeds- og/eller markedsvilkår. Forsinkelse eller annullering medfører ikke et erstatningskrav for Pletten Holding AS

Erstatning
Dersom erstatning gjøres gjeldende skal denne summen være oppad begrenset til avtalt beløp for reklamert tjeneste/produkt. Erstatning gis kun ved feil eller mangler ved levert tjeneste/produkt. Pletten Holding AS er under ingen omstendighet ansvarlig for indirekte tap.

Tvistemål
Alle uoverensstemmelser som måtte oppstå i forbindelse med en reklamasjon, og som partene ikke selv kan enes om, bringes inn for Bergen Tingrett hvor partene vedtar verneting.

 
 
Kristofer-Jansons-vei-74-8.jpg